Synthesis Music Media
Iepriekšēja pasākuma nav | Nākama pasākuma nav

Venue: Club Panoraam and Club Parlament - Tallinn, Estonia

Time: 22:00 - 06:00

2012.02.23. - Winterjam 2012
Keywords: Da White, Winterjam, club Panoraam, club Parlament, Tallinn, Headhunterz, MC Renegade, Sasha F, Whitebwoy, Reducerboy, DJ Snoop, Siim Pohlak
Winterjam 2012
Winterjam 2012 poster.

Visumā, uz trešās planētas no saules, valstī ar nosaukumu Igaunija, dzīvo tūkstošiem Hardstyle, Electro un House mūzikas fanu.

Cilvēki šajā mazajā valstī zina nakti, kad dažas stundas pirms Igaunijas republikas neatkarības svētku svinībām viņus sagaida lielākais ikgadējais ziemas elektroniskās mūzikas pasākums Winterjam!

Pasākuma norises vieta ir unikāla ar to, ka tajā tiek apvienoti divi naktsklubi ("Panoraam" un "Parlament") vienā lielā klubā. Izveidotais lielākais deju placis Tallinā vērs savas durvis vaļā plkst.22:00. un pasākums turpināsies līdz plkst. 06:00.

Visu ziemu viņi sala un cerēja, ka pienāks šis zīmīgais brīdis.

Aizmirsīsim aukstumu, rūpes, dusmas un citas problēmas!

23. februāra tikšanās vieta - "Winterjam 2012".

Vai mēs būsim izglābti ? (Will We Be Saved?)

Galvenā skatuve:

Ar vienīgo uzstāšanos 2012. gadā Igaunijā, viens no pēdējā laika populārākajiem Hardstyle mūzikas dīdžejiem, kurš ieguvis Pasaules DJ MAG topa kopvērtējumā 17. vietu. Topa blakus pozīcijās atrodas tādi grandi kā ATB, Sander Van Doorn, Ferry Corsten, Skrillex. Savukārt "Hard Dance Awards" atzina viņu par populārāko trijās nominācijas "Best European Hard Dance DJ", "Best International Hard Dance DJ" un "Best Track" (Psychedelic). Tātad, Winterjam 2012 galvenais viesis ir neviens cits kā dīdžejs un producents:
◆ HEADHUNTERZ (Scantraxx Rec., Nīderlande).

Ekstravagants itāļu dīdžeju duets, kuru uzstāšanās ir rezervēta jau gadu iepriekš. Viņi kļuva slaveni ar saviem remiksiem, mash-up'iem un bootleg'iem. Viņi regulāri uzstājas uz vienas skatuves kopā ar dažādām Pasaulē slavenām zvaigznēm, tostarp arī DJ Tiesto. Viņi ir mākslinieki, kas slēpj savu īsto raksturu no klubu auditorijas:
◆ DJ's FROM MARS (BlissCo, Itālija).

Nīderlandes Hardstyle MC. Noisecontrollers oficiālā balss. Viņš ir vairāku Q-Dance rīkoto pasākumu vadītājs, tādu kā Defqon1, Qlimax, un tagad viņš viesosies arī Igaunijas Winterjam.
Viņa balss ir dzirdama šī gada Winterjam himnā - "Will We Be Saved".
◆ MC RENEGADE (Nīderlande).

Ziemeļvalstu labākais dīdžejs, kuram raksturīgas masīvas Hardstyle un Hardcore skāņas. Viņa priekšnesumiem piemīt ātrs temps un simbioze ar smagas mūzikas pirmsākumiem. Ir spēlējis uz vienas skatuves ar lielāko daļu Pasaules Hardstyle un Hardcore dīdžeju. Sadarbojas ar populāro Hardcore mākslinieku Angerfist, ar kuru kopā bija organizēts šovs Somijā.
◆ SASHA F [Tillt Rec] (Somija).

◆ DA WHITE (Latvija)
- uzspēlēs speciālo Hardstyle setu, kas priecēs arī vecākus šis mūzikas cienītājus.

◆ WHITEBWOY (Igaunija)
- prezentēs kopā ar MC Renegade šī gada Winterjam himnu "We Will Be Saved", kā arī pēdējo piecu gadu laikā paša producētas, bet neizdotas kompozīcijas.

◆ FIREATTACK (Igaunija)
- pēc ilgi pavadīta laika studijā, prezentēs savus skaņdarbus, ar ko pierādīs, ka Igaunijas Hardstyle scēna joprojām ir dzīva.

◆ SIIM POHLAK (Igaunija)
- daži vārdi no viņa mūzikas kofera: Avicii, Deadmau5, Mord Fustang, Knife Party utml. Viņa sets būs izveidots no plašai publikai pazīstamiem deju mūzikas hītu klubu versijām ar vokālu.

◆ RICKY & SMART (Igaunija)
- 100% labākā selekcija no Electro un Dirty Dutch.

◆ REDUCERBOY (Igaunija)
- savos setos piedāvā smagu Hardstyle un paša veidotus skaņdarbus.

◆ SNOOP (Igaunija)
- jauns vārds Igaunijas klubu kultūrā, kas rādīs savus spēkus pieredzējušiem dīdžejiem.

VIP skatuve (zona):
✘ VIP skatuvē būs dzirdama mainstream populāra deju mūzika, t.i. tādu izpildītāju kā LMFAO, Selena Gomez, Tayo Cruz, David Guetta, Michel Telo, Black Eyed Peas utml. kompozīcijas. VIP skatuvē patiešām ir gaidāma īsta dīdžeju parāde, piedalīsies: Andy Bassland (Latvija), kā arī Igaunijas dīdžeji Lenny LaVida, Ott-Sander Palm, Kaspar Pokk, Jaanus Polli, Alex V, Raunce, Tauno Tammik, Trey, Kaspar R un Crowey. Krāšņāku VIP zonas atmosfēru padarīs simpātiskās dejotājas. VIP zonā būs arī iespēja nofotografēties ar pasākuma dīdžejiem. Īsumā - VISS patīkamai Jūsu atpūtai;
✘ atsevišķa ieeja;
✘ personīgs skapītis mantu glabāšanai;
✘ atsevišķa smēķēšanas zona un tualetes;
✘ mājīgas interjers un iespēja satikt pasākuma māksliniekus;
✘ bezmaksas bezalkoholiskie dzērieni un uzkodas;
✘ VIP biļešu reģistrācijas un iegādes jautājumi: info@tre.ee;

Biļetes:
◆Iepriekšpārdošanā € 10 [izpārdots]
◆Iepriekšpārdošanā € 15 [Pieejamas Biļešu Serviss, Piletilevi, info: piletilevi.ee]
◆Uz vietas pasākuma dienā € 20
◆ VIP biļetes Iepriekšpārdošanā € 25 [Info@tre.ee]
◆ VIP biļetes uz vietas € 30

Vecuma ierobežojums: 16+
Ievērībai! Ir gaidāms Winterjam vēsturē jaudīgākais lāzeru un gaismu šovs.

Saites:
Organizātors: www.tre.ee
Winterjam 2012 pasākuma Facebook lapa


All events list - 2012


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm