Synthesis Music Media
Iepriekšējais pasākums | Test data: 12 - 13 - 0 .Nākama pasākuma nav

Venue: "Arēna Rīga" (Rīga, Latvija)

Time: 19:00 - 06:00

2012.09.21. - Studentu Paradīze '12 - Partybus Skatuve
Keywords: Da White, Studentu Paradīze, Partybus, Arēna Rīga, Virus 332, Dubsisters, Chris Cherry, Paul Birman & Crystal, DJ T, DJ NS, Valt Libert, Mithal, Andrew Skroma, Edie Knee
Studentu Paradīze '12 - Partybus Stage
Studentu Paradīze '12 - Partybus Stage - poster

Studentu Paradīze ir Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki, kas ik gadu pulcē vairāk kā 12 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau sesto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem. Svētku organizēšanā iesaistījušies studenti no 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm.
Šogad Studentu Paradīzes 2012 apmeklētājus sagaida 6 skatuves, 70 dažādi mākslinieki, kā Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne GACHO, humoristiskākā Latvija grupa Labvēlīgais tips, Latvijas roka leģenda Dzelzs Vilks, Musiqq, 4 vēji, Transleiteris, DJ Quest (EST), DJ WIDENSKI (EST), ANDRE CRASH, MC Alex G (ITA), DJ MVP (EST), DJ Deros, Virus 332, Dubsisters, Da White, Chris Cherry un citi, kā arī gada grandiozākā ballīte kopā ar vēl citiem 12 000 studentiem! Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās.

Biļetes cena: 4.79 - 5.79 LVL

Biļešu serviss: www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=108443

Studentu Paradīze '12 - Partybus Stage DĪDŽEJU SARAKSTS:

Virus 332, Da White, Dubsisters, Chris Cherry, Paul Birman & Crystal, DJ T, DJ NS, Valt Libert, Mithal, Andrew Skroma, Edie Knee.

Saites:
www.studentuparadize.lv

Projekts
Studentu Paradīze ir grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki visā Baltijā, kas „Arēnā Rīga” pulcē vairāk kā 12 000 esošos un topošos studentus.

Projekta mērķis
Studentu Paradīzes mērķis ir rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus mācību gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas studentiem.

Vīzija
Līdz 2016. gadam kļūt par lielāko studentu mūzikas festivālu Eiropā, ik gadu piesaistot vairāk kā 20 000 jauniešu.

Misija
Sadarbībā ar Eiropas valstu augstskolu studējošo pašpārvaldēm veicināt grandiozāko mācību gada atklāšanas svētku Studentu Paradīze organizēšanu, radot vienotības sajūtu ik viena studentu vidū, jauno mācību gadu atklājot.

Organizē
Studentu Paradīzi organizē studenti no 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm.

Apmeklētāju vecums
Studentu Paradīzē ir apmeklētāju vecuma ierobežojums. Pasākumā 21. septembrī tiks ielaisti jaunieši vecumā no 16 gadiem.

All events list - 2012


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm