Synthesis Music Media
Iepriekšējais pasākums | Test data: 15 - 16 - 0 .Nākama pasākuma nav

Venue: "club Flyzone" (Valmiera, Latvia)

Time: 23:00 - ..:00

2012.12.31. - JAUNAIS 2013 GADS !
Keywords: Da White, klubs Flyzone, Jaunais gads, Rendy Le Duur, David Rays
JAUNAIS 2013 GADS
JAUNAIS 2013 GADS - poster

JAUNĀ 2013 GADA SAGAIDĪŠANAS BALLĪTE !

Gada, vienas no gaidītākajām un lielākajām svinībām-vecā gada aizvadīšana un jauna gada sagaidīšana,svētki kurus svin visā pasaulē, miljoniem cilvēku ,visdažādākajos veidos!

Nakts klubs Flyzone, saviem viesiem piedāvā nosvinēt 2013 gada iestāšanos pavisam trakulīgā atmosfērā,ar galvu reibinošu ballīti!

Kā jau ierasts esam atkāpušies no tradicionālā, mums nebūs masku balles, nebūs čūskas gada sagaidīšana, bet būs pilns klubs ar specefektiem, dekorācijām un iespējām laimēt balvas!

Muzikālo noformējumu esam atstājuši dīdžeju ziņā, kā īpašu viesi pieaicinot vienu no pieredzes bagātākajiem Latvijas dīdžejiem Da White. Palīgos viņam esam nozīmējuši mūsu rezidentus Renndy Le Duur un David Rayss, kas nozīmē, ka muzikālais kokteilis būs nepārspējami reibinošs.

Vakara noskaņu papildinās trakais salatētis, kurš ar co2 auksto dūmu palīdzību neļaus pārkarst deju placim, tāpat klubā atgriežas lielā konfeti mašīna, kas ļaus izbaudīt nebeidzamu papīra strēmelīšu salūtu kluba telpās, pamazām piepildot deju grīdu ar papīra strēmelēm, gluži kā sniegu!

Protams pašām jautrākajām bildēm mēs piedāvājam fotostendu, kur varēsi nofotografēties pie eglītes vai sēžot klēpī salatētim, protams, ja varēsi viņu noķert !:)

Šogad esam nolēmuši klubu dekorēt ar baltiem elementiem un krāsainu lāzeršovu, tāpēc tiem, kas palīdzēs kluba telpas piepildīt ar balto krāsu, ierodoties klubā ģērbušies baltā, par ieeju uz pusi mazāk nekā pārējie!

Bet, vai būs dāvanas? Būs, protams, ka būs un daudz, bet, lai tās saņemtu jāierodas Stacijas ielā 2, Valmiera! vai vienkārši seko staram debesīs, kurš norādīs mūsu lokācijas vietu!

Pasākuma laikā darbosies arī mūsu Party Buss-29776929, kurš bez maksas tevi nogādās klubā!

Mēs savas durvis veram uzreiz pēc svētku salūta - 2013 gadā!

Biļetes cena: Ievērojot DRESSCODE "BALTS", ieejai 50% atlaide !

DĪDŽEJU SARAKSTS:

Da White, Rendy Le Duur, David Rays.

Saites:
www.flyzone.lv

All events list - 2012


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm