Synthesis Music Media
Iepriekšējais pasākums | Test data: 8 - 9 - 0 .Nākama pasākuma nav

Venue: Lejasciema estrāde (Lejasciems, Gulbenes novads)

Time: 20:00 - 06:00

2012.07.13. PICNIC JAM 2012 (13.-15.jūlijs)
Keywords: Da White, Picnic Jam, [Ex] da Bass, DJ Beatax, DJ Trakais Mārtiņš, Andre Crash, DJ GOLdbERG, Bumblebeat, Virus 332, Luxintelligent, RUDice, Junior High, John Kuzmin, Blood Groove b2b Kikis, Dmitriy Bamboviy, Kaspar Kochker, DJ Crack, DJ Makars un Mārtiņš Kreilis, DJ Richy, Vol-T, Ikazz, Ideology of Sound, Jānis Liepiņš, Offito, Unknow Crusade, J.Breeze, Trebland, Gaver, Ace Mashers, Lejasciems
Picnic Jam 2012
Picnic Jam 2012 - poster

Jau drīz gada draudzīgākais festivāls “Picnic Jam 2012” būs klāt!

No 13.- 15 Jūlijam Lejasciema estrādē, Lejasciemā, Gulbenes novadā burbuļosim, putosimies, sportosim un pavadīsim gada fantastiskāko nedēļas nogali.

Iepriekš Lejasciema estrādē lielo atsaucību guvušais pasākums “Foam Kingdom” ir uzklausījis cilvēku vēlmes un lielā pieprasījuma dēļ pasākums norisināsies divas naktis un vienu dienu- šoreiz gan ar jaunu nosaukumu “Picnic Jam”. Lai paspilgtinātu pasākuma norisi, divās naktīs būs iespēja pabūt ne tikai putu karalistē, bet arī citos „Baltic Dance Factory” rīkotajos projektos.

Festivāls norisināsies uz divām brīvdabas skatuvēm. Galvenā skatuve katru nakti apmeklētājus pārsteigs ar savādāku vizuālo noformējumu, pasākuma konceptiem un tehniskajiem risinājumiem. Mazās skatuves galvenais vizuālais trumpis būs grandiozs video projekciju šovs, kurš norisināsies abu vakaru gaitā. Projekciju saturs un formas VJ KOSMOSS pārziņā.

Festivāla ietvaros uzstāsies vairāk kā 30 Latvijā atzīti un populāri DJ. Uz galvenās skatuves divu dienu laikā kāps tādi Latvijā populāri DJ kā Beatax, Trakais Mārtiņš, [Ex] da Bass, Andre Crash, Goldberg, Virus 332, Bumblebeat un ACE MASHERS. Mazās skatuves DJ pārstāvēs dažādus mūzikas stilus, lai pasākums tiktu padarīts pēc iespējas krāsaināks. Apmeklētājus priecēs sekojoši DJ- Luxintelligent, RUDice, Junior High, John Kuzmin, Blood Groove b2b Kikis, Dmitriy Bamboviy, Kaspar Kochker, DJ Crack, Da White presents Hardsyntherz, Dj Richy, Vol –T, Ikazz, Ideology of Sound, Jānis Liepiņš, Makars, Gaver, Offito, Unknow Crusade, J.Breeze un Trebland.

Sestdienā, jau sākot no plkst. 10:00, dienas atpūtas teritorijā tiks piedāvāti dažādi izklaides pasākumi un atrakcijas (sporta aktivitātes, ūdensatrakcijas, stafetes, erudīcijas spēles, utt). Iespēja iegūt dažādas balvas, pasākuma paspilgtināšanai un savas atpūtas uzlabošanai.

Pasākuma ietvaros, pirmo reizi plašākai cilvēku un skatītāju auditorijai tiks piedāvātas „Latvijas dīdžeju sporta spēles”, kuru ietvaros ikviens apmeklētājs varēs izmēģināt savus spēkus dažādās amizanto spēļu nominācijās un uzdevumos. Jautras un nedaudz trakulīgas aktivitātes uzlabos ikviena noskaņojumu!

Mārtiņš Lāčplēsis piedāvās ikvienam piknikotājam iegūt īpašu privāto fotosesiju. Aktīvi balējieties „Picnic Jam 2012”festivāla pirmajā dienā un iegūstiet iespēju nākamajā dienā savu dienu papildināt ar privātu fotosesiju kopā ar Mārtiņu Lāčplēsi. Sekojiet līdzi informācijai un jau tuvākajā laikā uzziniet, kas būs jādara, lai tiktu pie skaistas dāvanas sev un savai draugu kompānijai.

Portāls www.lieliskadavana.lv ikvienam piedāvās nofotografēties ar oranžo pasākuma talismanu- spilgtu un pamanāmu zilonīti. Meklējiet to festivāla teritorijā jau sākot no piektdienas, 13. jūlija vakara un desmit no tiem, kuri nobildēsies ar oranžo www.lieliskadavana.lv pārstāvi, iegūs dāvanu komplektu „Trakais piedzīvojums”.

Rūpējoties par pasākuma apmeklētāju ērtību, pasākuma organizatori piedāvās iespēju apmeklētājiem nakšņot telšu pilsētiņā, kā arī būs parūpēts arī par labiekārtotu izbraukuma āra dušām.

Biļetes šobrīd vēl ir pieejamas „Biļešu Serviss” tirdzniecības punktos. Ieejas maksa pasākumā, pērkot vienas dienas biļeti ir Ls 6,-, pērkot divu dienu ieejas biļeti Ls 7,-. Šobrīd vēl ir iespējams iegādāties biļeti divām dienām ar īpašu atlaidi, tikai par Ls 5,-. Pērciet biļetes laicīgi un ietaupiet!

I-biļešu tirdzniecība “Biļešu servisa” kasēs tiks pārtraukta 10. jūlija vakarā, Biļešu servisa kasēs biļetes būs pieejamas līdz pasākumam, savukārt pasākuma norises vietā biļetes varēs iegādāties, sākot ar 13. Jūlija plkst. 15:00

Pērciet biļetes laicīgi un nodrošinieties pret garām stāvēšanām rindās!

PICNIC JAM 2012 DĪDŽEJU SARAKSTS:

[Ex] da Bass, DJ Beatax, DJ Trakais Mārtiņš, Andre Crash, DJ GOLdbERG, Bumblebeat, Virus 332, Da White, Luxintelligent, RUDice, Junior High, John Kuzmin, Blood Groove b2b Kikis, Dmitriy Bamboviy, Kaspar Kochker, DJ Crack, DJ Makars un Mārtiņš Kreilis, DJ Richy, Vol-T, Ikazz, Ideology of Sound, Jānis Liepiņš, Offito, Unknow Crusade, J.Breeze, Trebland, Gaver, Ace Mashers.

Saites:
www.bdf.lv - Baltic Dance Factory.
www.picnicjam.lv.
Picnic Jam at Twitter.
Picnic Jam at Facebook.
Picnic Jam at Draugiem.lv.


All events list - 2012


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm