Synthesis Music Media
Iepriekšēja pasākuma nav | Nākama pasākuma nav

Venue: Noliktava Nr.3, Riga, Latvia

Time: 23:00 - 05:00

2015.06.12. - ILLEGAL IS BACK!
Keywords: Da White, [Ex] Da Bass, Virus 332, Crazy Martin, Bumblebeat, Mberg, El Harmony, VJ Kosmoss, VJ Pe Joke, Kellon, Andrejostas 4a
ILLEGAL IS BACK!
ILLEGAL IS BACK! poster.

ILLEGAL IS BACK! Andrejsalas klubā NOLIKTAVA NO3 Rīgā

Piektdien, 12.jūnijā Rīgā, Andrejsalas teritorijā esošais klubs NOLIKTAVA NO3 (Andrejostas 4A) kļūs par kādreiz tik populārās un starptautiski atzītās dīdžeju apvienības Illegal DJ Team Riga un tās fanu atkalredzēšanās pasākuma ILLEGAL IS BACK! lokācijas vietu. Uz vienas skatuves būs redzami gandrīz visi aktīvākie tā laika apvienības darboņi: [Ex] da Bass, Virus 332, vīdžeji Pe Joke un Kosmoss, kā arī komandas tuvākie draugi: MBerg, El Harmony jeb Rotodynamic, Da White, BumbleBeat, Crazy Martin jeb Trakais Mārtiņš un Kellon.

Illegal DJ Team Riga oficiāli pastāvēja laikā (2003 – 2008.gads), kad dažādas dīdžeju komandas un to savstarpējā sāncensība bija modē. Tā bija viena no muzikāli daudzpusīgākajām dīdžeju apvienībām Latvijā ar lielu pieredzi kvalitatīvu pasākumu organizēšanā. Savas pastāvēšanas laikā tai bija izdevies iekarot stabilu vietu Latvijas un Igaunijas klubu kultūrā. Tās dīdžeji piedalījās vairākos ievērojamos Baltijas un pasaules mēroga elektroniskās deju mūzikas pasākumos – tādos kā Loveparade Vācijā, Freedom Parade un Cosmodrome Igaunijā, pašmaju Essential Knockout un citos, uzstājoties kopā ar tādiem grandiem kā Westbam, Moguai, Albert Vorne, Mr.Sam, Dr.Motte, Cosmic Gate, Ronald Van Gelderen... Lai arī šo piecu gadu pastāvēšanas laikā komandas sastāvs mainījās vairākkārt, tā spēja saglabāt savu identitāti nemainot koncepciju un ideoloģiju, aizvien attīstoties un pierādot sevi darbībā.

Klubs NOLIKTAVA NO3 12.jūnija vakarā darbu sāks no plkst.23:00
Dalības maksa apmeklētājiem – tikai 3€

Saites:
Organizātors: Illegal DJ Team Riga
ILLEGAL IS BACK! pasākuma Facebook lapa


All events list - 2015


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm