Synthesis Music Media

Venue: klubs "Sensation", Šēseles 3, Tukums, Latvia

Time: 22:00 - 05:00

2011.02.12. - St.Valentine's Weekend
Keywords: Da White, klubs Sensation, Tukums, Airmuse, DJ NS
St.Valentine's Weekend
St.Valentine's Weekend.

12.februārī, klubs „Sensation” un apvienība „Synthesis” aicina uz Valentīndienas ballīti klubu mūzikas ritmos. Pasākuma sākums plkst. 22:00.

Ņemam vienu sniega pārslu,
Pievienojam burvju lāstu,
Bišķiņ skūpstu, bišķiņ glāstu,
Bišķiņ mīlestības stāstu;
Bišķiņ mūzikas pa starpām;
Nu to visu kopā maisam,
Izredzēto sirdīs kaisam…
Amoram nu tīrais prieks šajās naktīs atpūsties…!

Valentīndienas ballīte, tā ir ne tikai iespēja labi izdejoties, bet arī, varbūt, atrast tik ilgi meklēto otro pusīti. Nepalaidiet garām šo iespēju ! Bet, ja jums jau ir otrā pusīte – nesēdiet mājās, bet nāciet pie mums uz klubu labi pavadīt laiku.

Vakara galvenais viesis būs dīdžejs un producents „Da White”, kurš turpinās dalīties ar Tukuma tusētājiem ar saviem enerģiskajiem setiem. Pirms un pēc viņa spēlēs kluba rezidents „Airmuse”.

Pirms kāda laika bija teikts, ka „Sensation” mainās. Ja tu vēl nezini, tad izmaiņas tiešām ir. Pirmkārt – klubam ir jauna, kvalitatīva skaņas sistēma. Otrkārt – tiek strādāts pie iekštelpu izmaiņām, un, jau tagad vairs nav dažu „aksesuāru”, kas tika aktīvi apspriesti tautā.

Klubs „Sensation” izturīgus ballētājus gaida arī piektdien, 11. februāri, kad norisināsies „Valentīndienas Ballītes Pre-Party” ar „DJ NS” un kluba rezidentu „Airmuse”.

Ieeja klubā no 18 gadu vecuma.


All events list - 2011


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm