Synthesis Music Media
Iepriekšējais pasākums | Test data: 10 - 11 - 0 .Nākama pasākuma nav

Venue: Priekules parka estrāde (Priekule, Latvija)

Time: 17:00 - 06:00

2012.08.04. - Summer Rave Open-Air 2k12
Keywords: Da White, Summer Rave, Priekules parka estrāde, Roberts Lejasmeijers, MBerg, Spike Boys (Ģirts L B2B Dainis L), Mr. Ziggy Marbley B2B DJ Spliff, DJ Lauriz B2B DJ Fenky, DJ Beater B2B DJ Special, DJ Junior G B2B DJ Gatis G, Digital Age, MC Raivii
Summer Rave Open-Air 2k12
Summer Rave Open-Air 2k12 - poster

Vasara – vai ir vēl kāds gada laiks, kura garšu gribas baudīt un baudīt bez pārtraukuma? Nevienam citam gadalaikam kā vasarai nav tik bagātīgas garšu buķetes, kas sniedz tik neaizmirstamu baudījumu. Vasaras bagatīgā garšu buķete nav iedomājama, bez saules, ūdens priekiem, ballītēm... Ballītes? Šis vārds padara dzirdīgas ikvienas ausis. Aizraujošas ballītes ir neatņemama vasaras sastāvdaļa un ballītes nekad nav par daudz vai ne? Tieši tā! Daudzas lielākas un mazākas ballītes jau aiz muguras, bet vasara turpinās un vasaras gardēžiem par prieku tiek nepārtraukti atsvaidzināta ar jaunām un aizraujošām ballītēm. Un vasaras nekad nav par daudz. To gribas baudīt vēl un vēl.

Izbaudi vasaras garšu "Summer Rave" – elektroniskās deju mūzikas festivālā, kurš norisināsies šā gada 4. augustā Priekules parka estrādē. Vasaras garšas baudītājiem festivāls būs atvērts jau no plkst. 17:00 ar dažādām atrakcijām, beerpong čempionātu, galvu reibinošām dejām, kas vienmēr atraktīvā MC Raivii aktivitāšu pavadībā aizraus ikvienu un norisināsies līdz rīta gaismai.
Vizuālu baudījumu nodrošinās mūsdienīgas video projekcijas.

Festivāla gardākās odziņas:
Roberts Lejasmeijers piepildīs Priekules parka estrādi ar vēl nebijušu enerģijas lādiņu un emocijām.
McRaivii Ballīte ar viņa express idejām Tev dos divkāršu prieku! Aiziet, aiziet…
Mberg ar aktuālākās elektroniskās deju mūzikas piedāvājumu neatstās vienaldzīgu nevienu vasaras garšas baudītāju.
DJ GOLdbERG enerģiskas mūzikas pavadībā, satricinās ķermeni un apburs prātu uz "fly away" 2gether.
Da White piedāvās atgriezties 90-to gadu ballītēs ar klasiskajiem eurodance hītiem un uz rīta pusi, kā HARDSYNTHERZ aizvedīs smagākos Hardstyle ritmos ikvienu, kam vēl būs spēks.

Un tas vēl nav viss. Festivāla norise nav iedomājama bez iemīļotajiem pašmāju dalībniekiem:
Mr. Ziggy Marbley b2b DJ Spliff (WTF Records)
DJ Lauriz b2b DJ Fenky (PIP (Priekule incredible production), ex Local Energy)
SPIKE BOYS (Ģirts L. b2b Dainis L.)
DJ Junior G. b2b DJ Gatis G. (URDT)
DJ Beater a.k.a. Ray Rolla b2b DJ Special (URDT)
Digital Age (ex The Journey)

VIP priekšrocības:
• Ballēties, kopā ar dīdžejiem un dejotājām!
• Uzkodas un dzērieni!
• Autogrāfi un fotogrāfijas!

Būs atsevišķa telts, kas pildīs divas funkcijas, būs kā backstage māksliniekiem un VIP telts kā apmeklētājam. Galvenā ideja šim visam: Satikties, parunāties, pasmieties, uzballēt kopā un protams nobildēties, nofilmēties:) Dzērienos netilpst alkoholiskie kokteiļi, apmeklētāji visu iegādājas uz vietas tirdzniecības punktos.

VIP metropole:
Roberts Lejasmeijers, McRaivii, Mberg, Da White, Spike Boys, Mr. Ziggy Marbley, DJ Spliff, DJ Lauriz, DJ Fenky, DJ Beater, DJ Special, DJ Junior G., DJ Gatis G., Digital Age un Deju Grupas "Rotaļa" sešas dejotājas

Ar prieku paziņojam, ka Summer Rave festivālam piebiedrojas profesionālais McRaivii!:) Viņš vadīs beerpong čempionātu un slapjo t-kreklu šovu! Kā arī Jūs neizpaliksiet bez aizraujošiem express šoviem un kurinošām frāzēm DJ setu laikā!

Kluba BIG7 rezidents Mc Raivii jeb Raivis Šulcs šobrīd ir viena no atzītākajām balsīm Latvijas klubu kultūrā! Viņa enerģiju un īpašās balss spējas novērtējuši tādi dīdžeji kā [Ex] Da Bass, Roberts Lejasmeijers, GOLdbERG un, protams, daudzie klubu apmeklētāji! Raivii ar savu balsi un enerģiju ir papildinājis tādu starptautiski atzītu dīdžejzvaigzņu, kā DJ Beauty (KaZantip/Ukraina), Albert Vorne (Itālija), Airbase (Zviedrija), R-TEM (Krievija), Mindaugelis (Lietuva), Kaspar Kondrat (Latvija) u.c. uzstāšanos Latvijā.

McRaivii šobrīd ir Liepājas lielākā nakts kluba BIG7 rezidents un pasākumu organizators. Autors un vadītājs tādām pasākumu sērijām un notikumiem, kā KISSING FESTIVAL, LOLiPOP, KA-SUPERDEJAS u.c. Raivis savā karjerā vadījis vairākus radio šovus Radio SWH Liepājas studijā, City Radio un Rietumu Radio ēterā.
Ballīte ar McRaivii Tev dos divkāršu prieku! Aiziet, aiziet…

Biļetes cena 3 Ls, VIP 6 Ls.

Summer Rave Open-Air 2k12 DĪDŽEJUSARAKSTS:

Roberts Lejasmeijers, MBerg, Da White, Spike Boys (Ģirts L B2B Dainis L), Mr. Ziggy Marbley B2B DJ Spliff, DJ Lauriz B2B DJ Fenky, DJ Beater B2B DJ Special, DJ Junior G B2B DJ Gatis G, Digital Age, MC Raivii.

Saites:
draugiem.lv/summer-rave
twitter.com/summerravefest
facebook.com/summerrave2012

Atbalsta: Priekules novada dome, SIA "Kings"

Summer Rave Open-Air 2k12 Line-up



PAPILDUS INFORMĀCIJA un RAKSTI par SUMMER RAVE 2k12

SUMMER RAVE 2k12 - "PAGRABS":

Klāt augusts un klāt arī Elektroniskās deju mūzikas festivāls "Summer Rave". Šis ir jau festivāla otrais gads, tāpēc arī pasākuma organizatori izlēma, ka ir jāsper solis uz priekšu un ir jāizveido divas skatuves, piedāvājot pasākuma apmeklētājam lielāku muzikālo daudzveidību.

Kas tad notiks uz otrās skatuves? Tā būs deju telts ar nosaukumu "PAGRABS", kurā uzsvars tiks likts uz mūziku, kura tik bieži nav dzirdama populārākajās radio stacijās, kā arī skaņdarbi, kurus jau labu laiku esam piemirsuši jeb mūzika, kura ir "nolikta pagrabā".

"Pagrabs" atvērsies plkst. 21:00, kad uz skatuves kāps Latvijā zināmais dīdžejs Da White, lai no Pagraba apcirkņiem „celtu ārā” euro dance / euro house klasiku. 22:00 viņu nomainīs DJ Rinalds, kurš spēlēs netradicionālos un arī tradicionālos house ritmus! 22:55 aiz telts parādīsies Digital Age un 23:02 viņš, cerams, arī parādīsies uz skatuves, lai iepriecinātu dejotājus ar savu enerģisko setu! 01:00 "Pagrabā" parādīsies arī šīs skatuves galvenā zvaigzne, komēta, asteroīds, utt. – GOLdbERG! Ko no viņa seta var sagaidīt? Kā saka pats GOLdbERG, tad viss ir atkarīgs no dejotājiem deju placī, bet setā galvenais uzsvars tiks likts uz enerģisku trance un techno mūziku! Savukārt plkst. 3:00 no apcirkņiem ārā tiks celta hardstyle mūzika ar Hardsyntherz pie krāsns! Bet pasākuma noslēgumā pirms rītausmas uz skatuves kāps Spike Boys, lai izgaiņātu publiku pa mājām!

Lai Jums neaizmirstama 4. augusta nakts pasākumā "Summer Rave" un uz tikšanos "Pagrabā"!


All events list - 2012


free counters

Copyright: Da White (1998 - present)

Last modified Tuesday, 05th March, 2024, 08:12pm